Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ 2017



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ 2017



Αγαπητοί μαθητές/γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε να διαθέσει τα χρήματα που θα στοίχιζαν τα καθιερωμένα   συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μαθητές,στην αγορά ΣΕΤ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου του σχολείου μας.

Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά,  την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις  αίθουσες του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκλεκτούς φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν με αγάπη την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επιχειρηματίες συμπολίτες μας, όπου με τα είδη που μας προσέφεραν συνέβαλαν στην επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής Αγοράς  του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση και επιτυχία της  εκδήλωσης.
Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες…  είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Χρόνια Πολλά με Υγεία και Χαρά.

- Το -

Διοικητικό Συμβούλιο