Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ


   Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου με ιδιαίτερη χαρά προσκαλεί τους γονείς των μαθητών σε γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, που θα λάβουν χώρα την Κυριακή  22 Οκτωβρίου  2017 και ώρα 19:30 στο χώρο του Σχολείου. Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ανήκει σε όλα τα μέλη του συλλόγου, που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, έστω και κατά την Γ.Σ. πριν από την έναρξη όμως των αρχαιρεσιών.
   Η παρουσία σας θα μας οπλίσει με αισιοδοξία και δύναμη, αφού μέσω της συνάντησης θα είναι δυνατή η ανταλλαγή απόψεων, η υποβολή προτάσεων καθώς και ο καθορισμός δράσεων με σκοπό την βελτίωση και ανάδειξη του σχολείου μας γενικότερα.
   Η Γενική Συνέλευση θα γίνει παρουσία του Διευθυντή του σχολείου μας  και θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.


ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι από Πέμπτη 19-10-2017 αρχίζει η καταβολή της ετήσιας συνδρομής για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας. Η ετήσια συνδρομή  ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ για κάθε οικογένεια ανεξαρτήτως του αριθμού των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο. Oι συνδρομές των μελών, διατίθενται για αρωγή στο εκπαιδευτικό έργο, με διάφορες δράσεις για καλυτέρευση των συνθηκών παραμονής – εκπαίδευσης των παιδιών μας, για διάφορες εκδηλώσεις που χρηματοδοτούνται από το Σύλλογο, για δώρα στους μαθητές καθώς και για αναμνηστικά που απονέμονται σε τελειόφοιτους μαθητές.
    Όσον αφορά στη διαδικασία, σας ενημερώνουμε ότι  οι γονείς μπορούν να δώσουν τα χρήματα της συνδρομής για το σχολικό έτος 2017-2018 στους δασκάλους των παιδιών τους ώστε να προωθηθούν στην ταμία του Δ.Σ. ή απευθείας στην ταμία του Συλλόγου κα Αλεξάνδρα Παππά. Στο τέλος της διαδικασίας κάθε οικογένεια θα πάρει την απόδειξη είσπραξης.

 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση


   Το  Διοικητικό Συμβούλιο